fbpx

Boomhut om zelf te maken

Wat bieden wij?

Veiligheid icoon

Veiligheid

Bij ons is veiligheid erg belangrijk!
Wij adviseren je graag over hoe je veilig kunt bouwen.

rugzak icoon

boomhut hardware

Wij maken gebruik van geschikte hardware die bij de boom geen schade veroorzaakt. Wij adviseren je graag wat je voor jouw project nodig hebt.

ontwerp icoon

Ontwerp op maat

Wij kunnen een ontwerp op maat aanbieden wat bij jouw kunnen, mogelijkheden en wensen licht. 

Zelf een ''echte boomhut'' maken

Een ”echte boomhut” hangt zo veel als kan in de bomen. Hiervoor heb je goede spullen nodig, ook om te voorkomen dat je de boom beschadigd en zodat je de veiligheid kunt garanderen voor je dierbaren.  

Zelf bouwen en creëren geeft een uitermate goed gevoel (en ik spreek uit ervaring). Lekker in de buitenlucht timmeren en klauteren in de bomen. Het ontwaakt het kind in je zelf.

Omdat iedere plek om iets anders vraagt. Is het van belang een goed ontwerp te maken. Graag kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken, jou te adviseren en/ of een ontwerp te maken.

Zelf een ''echte boomhut'' maken

Een ”echte boomhut” hangt zo veel als kan in de bomen. Hiervoor heeft u goede spullen nodig, ook om te voorkomen dat u de boom beschadigd en zodat u de veiligheid kunt garanderen voor uw dierbaren.  

Zelf bouwen en creëren geeft een uitermate goed gevoel (en ik spreek uit ervaring). Lekker in de buitenlucht timmeren en klauteren in de bomen. Het ontwaakt het kind in je zelf.

Omdat iedere plek om iets anders vraagt. Is het van belang een goed ontwerp te maken. Graag kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken, u te adviseren en/ of een ontwerp te maken.

boomhut berekening 1

Veiligheid voor alles!

Wij gebruiken gecertificeerde pinnen, waar de boomhut op rust. Hiervan is bewezen dat ze de bomen niet beschadigen en jaren mee gaan.

Heb je interesse in deze pinnen of wil je graag weten hoe je veilig kunt bouwen?

Een ontwerp op maat

Het ontwerp moet passen bij jouw situatie. Denk aan de materialen, de prijs, de omgeving, maar ook wat je zelf kunt doen en waarbij wij kunnen ondersteunen. Het ontwerp wordt aan de hand van deze richtlijnen gemaakt. Hierdoor is ook jouw boomhut uniek!

De bomen zullen wij altijd met respect behandelen en zo goed mogelijk integreren in het ontwerp. 

Wil je ook een ontwerp op maat?

design

Volg ons op social media

Boomhutbeleving

Met zorg en passie op maat gemaakte boomhutten.

Mitchel Scheepers
KvK: 71196080
Btw-nummer: NL 0023 3492 3B40
www.boomhutbeleving.nl