fbpx

Boomhut om in te spelen

Wat bieden wij?

Veilig

Veilig

Bij ons is veiligheid erg belangrijk! Wij zorgen ervoor voor een veilige boomhut om in te spelen.
Speels

Speels

Wij maken gebruik van de natuurlijke vormen van de materialen. Hierdoor krijgt de boomhut een speels en natuurlijk uiterlijk.
Op maat​

Op maat​

Samen kijken we naar de mogelijkheden en wensen en komen we tot een ontwerp op maat.

Een avontuurlijke boomhut om in te spelen

In de wereld van kinderen is er niets zo geweldig als het hebben van een boomhut in de achtertuin. Bij Boomhutbeleving begrijpen we dat als geen ander. We zijn gepassioneerd in het creëren van een uniek ontwerp voor een boomhut om in te spelen. Een echte plek waar jouw kinderen lekker hun gang kunnen gaan en samen met vrienden of vriendinnen kunnen spelen.

De boomhutten om in te spelen worden gebouwd met oog voor detail en veiligheid. Wij bouwen de kinderboomhut volledig om maat en veiligheid speelt hier een grote rol in. Zo is het mogelijk oom een boomhut met glijbaan te bouwen of juist voor een boomhut met schommel. Samen kijken we naar de mogelijkheden en nemen jouw wensen, en die van je kinderen mee in het ontwerp.

Ben jij voor jouw kinderen op zoek naar de ultieme Boomhutbeleving waar ze jarenlang plezier aan zullen beleven? Wij staan klaar om dit mogelijk te maken. Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.

Volg ons op social media

Boomhutbeleving

Met zorg en passie op maat gemaakte boomhutten.

Mitchel Scheepers
KvK: 71196080
Btw-nummer: NL 0023 3492 3B40
www.boomhutbeleving.nl