fbpx

Boomhut laten bouwen in Nederland

We dromen allemaal van ons eigen plekje waar we onszelf kunnen zijn en volledig tot rust komen. Het liefst ergens ver weg van de uitdagingen van het dagelijkse leven. Een plekje in de natuur waar we omringd worden door groen en rust. Wij zijn er voor iedereen die deze droom uit wil laten komen. Een boomhut laten bouwen in Nederland biedt jou de mogelijkheid om volledig tot jezelf te komen in een persoonlijke omgeving. Een op maat gemaakte boomhut is voor jong en oud een bijzondere manier om te genieten van de natuur om ons heen. Wil jij ook een eigen plekje hoog tussen de bomen? Vraag dan nu een offerte aan.

Boomhutbouwer in Nederland

Een persoonlijke aanpak voor iedereen

Wij zijn er voor iedereen die droomt van een bijzondere boomhut ervaring. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een rustgevende omgeving voor jezelf of naar een speelplek voor je kinderen. Een boomhut biedt een unieke kans voor iedereen die op geheel eigen wijze wil genieten van de natuur. Wij helpen je met het waarmaken van je droom. Dit doen we door middel van een persoonlijke aanpak. Iedereen heeft een eigen unieke visie. Door goed te luisteren naar jouw ideeën en voorkeuren kunnen wij een boomhut ontwerpen die voldoet aan al je wensen. Daarnaast betrekken we je tijdens elke stap van het project. Zo bouwen we samen aan jouw droom.

Onbezorgd kind zijn

Voor kinderen is er niets mooier dan vrij kunnen spelen in de natuur. Lekker klimmen, rennen, vallen en natuurlijk weer opstaan. Wij vinden dat een kind onbezorgd moet opgroeien en de wereld moet kunnen ontdekken op zijn of haar eigen manier. Met een op maat gemaakte boomhut weet je zeker dat jouw kind kan spelen en genieten zonder zorgen. De speelsheid die we terugzien in blije kinderen laten we ook terugkomen in het ontwerp van onze boomhutten. Door te spelen met vorm en omgeving creëren we een unieke speelwereld voor kinderen. Ben je op zoek naar een complete speelervaring voor je kinderen? Ga dan voor de complete boomhutbeleving met een Kinderboomhut met leuke attributen zoals een boomhut met schommel of een boomhut met glijbaan. De ultieme beleving voor uren speelplezier. Welk kind wil dit nou niet?

Onze boomhutten zijn

Veilig

Veilig

Bij ons is veiligheid erg belangrijk! Wij zorgen ervoor dat de boomhut altijd veilig is.
Speels

Speels

Wij maken gebruik van de natuurlijke vormen van de materialen. Hierdoor krijgt de boomhut een speels en natuurlijk uiterlijk.
Op maat​

Op maat​

Samen kijken we naar de mogelijkheden en wensen en komen we tot een ontwerp op maat.

Een boomhut zonder grenzen

Veel mensen koesteren al hun hele leven de droom van een eigen boomhut. Sommige hebben deze droom lang geleden opgegeven, maar dit geldt niet voor jou. Of je nu op zoek bent naar je eigen ontspanningsplek of je kinderen het speelparadijs gunt dat je zelf nooit gehad hebt. Wij ontwerpen en bouwen boomhutten volledig op basis van jouw wensen. Daarom begint elk proces met een eerste contact. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Dan kunnen we meteen de beoogde locatie bekijken. Op basis van deze informatie maken we een eerste ontwerp. Zodra jij tevreden bent over het ontwerp gaan wij aan de slag. Samen zorgen we dat jouw droom werkelijkheid wordt.

Deze mensen gingen je voor

Een dikke 10 voor Boomhutbeleving! Ondanks het ontbreken van bomen en elektriciteit op onze moestuin in de duinen was Mitchel direct enthousiast. Hij heeft de voor ons de perfecte hut met aangrenzend terras gecreëerd. Het was ontzettend leuk om met Mitchel samen te werken en ook tijdens de bouw nog te sparren over nieuwe ideeën. Mitchel is een vakman en daarnaast ook nog eens een leuk,gezellig en mooi mens. Wij zijn ontzettend blij met de hut van onze dromen en kunnen Boomhutbeleving aan iedereen aanbevelen. Rob & Angelique Stam
Angelique Stam-van Dasselaar
Angelique Stam-van Dasselaar
04/12/2023
Mitchel van Boomhutbeleving is op de eerste plaats een ware vakman en een echte boomhutbouwer! Hij heeft onlangs een prachtige boomhut/speelhuis bij ons gemaakt. Onze kinderen, en letterlijk alle andere kinderen die langskomen, hebben er al dagelijks plezier van, en we weten zeker dat dit voor de komende jaren ook het geval zal zijn! Wij zijn dan ook erg tevreden over het resultaat, het heeft onze verwachtingen overtroffen! Naast dat de kinderen het geweldig vinden, vinden wij het ook geweldig en het verrijkt het ook onze tuin! Verder is het gehele traject, van eerste contact, ontwerp en tot de oplevering, netjes en professioneel verlopen. We vonden het ook prettig dat Mitchel ook met ons mee dacht! Zo heeft hij extra details toegevoegd waar we heel blij mee zijn! Dat soort details, naast zijn vakmanschap, zorgen juist voor die unieke boomhut beleving die weet te realiseren. Dit is maatwerk in alle opzichten. Want dat is tenslotte wat Mitchel doet. Hij maakt niet de gewone, standaard boomhutten, maar door z'n oog voor detail weet hij, inderdaad, een ware boomhut-beleving te realiseren! Kortom, wij zijn erg tevreden met Mitchel z'n werk, het proces en natuurlijk het eindresultaat en kunnen hem ten zeerste aanraden! Annes en Brigitte
A. Alajmovic
A. Alajmovic
08/03/2023
Wij hadden al een tijdje het idee om een boomhut te bouwen in onze tuin. Uiteindelijk toch besloten om er een echte boomhutbouwer bij te halen. We hebben meerdere boomhutbouwers gemaild, en Mitchel van Boomhutbeleving sprong er toch wel uit. We hebben maar 1 geschikte boom in onze tuin en deze staat ook op een plek met wat uitdagingen, maar Mitchel ziet overal mogelijkheden. We waren erg enthousiast over het ontwerp en nog meer over het resultaat. Dit hadden wij ons zo niet voor kunnen stellen. Je merkt dat overal goed over nagedacht is, wij en de kinderen worden overal bij betrokken en Mitchel zelf is ook altijd heel enthousiast. Hier zullen wij en de kinderen nog heel erg lang plezier van gaan hebben. Bedankt Mitchel! Groetjes, Stefan & Marianne uit Almere
Stefan ten Arve
Stefan ten Arve
10/10/2022
We had a great experience working with Mitchel. He built the most beautiful custom tree house for our kids, taking all our wishes into account and working very swiftly. He is skilled as well as charming, also in resolving potential issues with our neighbours. We highly recommend Mitchel. He loves his work and it really shows in the things he builds.
Annika Bruysten
Annika Bruysten
02/09/2022
Wat zijn wij blij met onze boomhut! De kinderen zijn er uren zoet mee en het ziet er ook zo knus uit. Het samenwerken met Mitchel verliep heel soepel en prettig. Hij is super creatief en neemt je helemaal mee in het proces. Voor alles heeft hij een supermooie oplossing en ter plekke past hij ook nog zijn plannen aan zodat het nog beter wordt dan eerst bedacht. Wat ook leuk is, is dat hij erg bezig is met duurzaamheid. Hij struint marktplaats af voor dingen om te gebruiken en schroomt niet om ergens aan te bellen om te vragen of hij het resthout mag gebruiken wat hij toevallig ergens voor een deur ziet staan.
Tanja van Assendelft
Tanja van Assendelft
09/03/2022
Prettige samenwerking en professionele aanpak
Maartje
Maartje
01/01/2022

Voor elke locatie in Nederland een uniek ontwerp

Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een boomhutbouwer in Nederland. Voor ons is geen uitdaging te groot en afstand te ver. Als boomhutbouwer ontwerpen en bouwen wij boomhutten voor verschillende toepassingen en omgevingen. Naast speelse boomhutten voor gezinnen met kinderen, ontwerpen we ook luxe boomhutten voor volwassenen. Zo vind je onze creaties terug op verschillende locaties in Nederland. Dus ook als je op zoek bent naar de ultieme boomhutbeleving voor je school, camping, hotel of als bed and breakfast ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je ook een boomhut bouwen in Nederland, vraag dan een offerte aan. Wij helpen je om een unieke boomhut te creëren.

Jouw droom, ons project

Weet je nog hoe je vroeger in bomen klom en droomde van een eigen boomhut? Misschien wilde je als kind altijd zelf boomhutten bouwen. Nu ben je volwassen en lijkt die droom ver weg. Niets is minder waar, want wij helpen jou om dromen uit te laten komen. Ervaar hetzelfde gevoel wat je als kind had toen je omhoog keek naar de boom en wegdroomde bij het idee van je eigen plekje hoog in de bomen. Wij bouwen een unieke boomhut die volledig voldoet aan al jouw dromen en wensen. Zo heb je altijd een plekje waar je volledig tot rust kunt komen in de vrije natuur. Ervaar zelf de luxe van een eigen boomhut en kies voor maatwerk. We verzorgen het hele bouwproces, waardoor je zorgeloos toe kunt kijken hoe jouw droom of die van je kinderen beetje bij beetje uitkomt.

Een boomhut laten bouwen in Nederland door boomhutbeleving.
Een volledige boomhut in Nederland op maat gemaakt.
Een boomhut bouwen in Nederland met een uniek ontwerp.

Hoeveel kost een boomhut maken in Nederland?

Een op maat gemaakte boomhut is een bijzonder project. Iedere boomhut die wij bouwen is uniek en volledig afgestemd op de wensen van onze klanten en de omgeving. Net zoals geen twee bomen hetzelfde zijn, zijn ook al onze boomhutten uniek. Daarom is het niet mogelijk om vooraf een prijsopgave te maken. De totale kosten zijn van af €13.000,- afhankelijk van het uiteindelijke ontwerp van je boomhut, de materialen die nodig zijn en alle extra’s die toegevoegd worden. Voor een prijsbepaling gaan we graag met je in gesprek over al je wensen. Aan de hand daarvan kan een inschatting van de prijs gemaakt worden. Heb je vragen over het kostenplaatje of wil je meer weten over een boomhut laten bouwen in Nederland? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Zorgeloos spelen in een veilige omgeving

Een kind moet zorgeloos kunnen spelen en opgroeien in een veilige omgeving. Als professioneel boomhutbouwer in Nederland vinden wij het ook ontzettend belangrijk dat al onze unieke boomhutten volledig veilig zijn voor kinderen. Onze boomhutten worden eerst doorberekend door een constructeur, hierdoor zijn ze stevig met oog op de toekomst. Zo maken wij voor het bouwen van onze boomhutten gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van pinnen waardoor het mogelijk is om op een veilige manier, volledig in de boom te bouwen. Daarnaast kan een boom eerst worden gecheckt door een ervaren boomverzorger om te zien of hij geschikt is voor een boomhut. Zo kun jij als ouder met een gerust hart toekijken hoe je kinderen de tijd van hun leven hebben. Gun je kinderen ook de ultieme speelervaring met hun eigen op maat gemaakte speelparadijs.

De boomhutten worden veilig gebouwd met gebruik van pinnen.

De ultieme boomhutbeleving voor jong en oud

Of je nu droomt van een luxe boomhut voor jezelf of een prachtig speelparadijs voor je kinderen, wij zorgen dat je droom uitkomt. Op basis van jouw persoonlijke wensen ontwerpen en bouwen wij een unieke boomhut die volledig samenhangt met de natuur. Waar je ook op zoek bent naar een op maat gemaakte boomhut in Nederland, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij verzorgen de ultieme boomhutbeleving in onder andere Drenthe, Overijssel en Friesland. Ben jij er klaar voor om dromen uit te laten komen? Vraag dan nu een offerte aan, dan doen wij de rest!

Boomhutbeleving

Met zorg en passie op maat gemaakte boomhutten.

Mitchel Scheepers
KvK: 71196080
Btw-nummer: NL 0023 3492 3B40
www.boomhutbeleving.nl